Гуманітарний штаб організував зимові розваги для наймолодших вінничан

Учора, 20 грудня, активно провести час та вперше стати на ковзани мали змогу близько сотні маленьких вінничан. Похід на ковзанку до «Льодової арени» влаштували для малечі із сімей Захисників та Захисниць, вимушених переселенців, багатодітних родин та тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. Черговий захід для дітей команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу організувала в межах акції «Діти мають право на дитинство».

Катання на ковзанах – особливо приємна та корисна зимова розвага, переконаний депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Андрій Андреєв.

«Дуже добре, що дітки можуть провести час весело гуртом. Власне, ще й напередодні різдвяних свят команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу робить все можливе, щоб їх підтримати. І я радію за них та отримані емоції», – сказав Андрій Андреєв.

Його колега, депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов розповів, що сьогодні на заході зібралися як малюки у супроводі батьків, так і старші діти – від 7 до 14 років, які з задоволенням катаються на ковзанах. Дві третини з них вийшли на лід вперше.

Своїми враженнями поділився п”ятирічний Артем, який розповів, що сьогодні вперше опанував катання на ковзанах. Каже, що дуже хвилювався, але все вдалось.

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство. Мені приємно, що всі наші учасники мали змогу відчути безтурботність», – додав Теймур Абушов.

Раніше для діток вже організовували дозвілля у парку, басейні, кінотеатрі, планетарії та на інших цікавих локаціях. Проводити подібні заходи для діток громади продовжуватимуть й надалі, зазначають представники команди Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin