Вінниця прощається із Героєм-Захисником Сергієм Бовсуном

Сьогодні, 22 грудня, Вінницька громада проводжає Героя останньою земною дорогою Сергія Бовсуна. Чоловік став у лави Збройних сил України у лютому 2023 року. Разом із побратимами виконував бойові завдання на Донецькому напрямку. Останній бій прийняв 16 грудня… Донька залишилась без батька, мати – без сина…

Сергій Бовсун народився у Вінниці 26 лютого 1980 року. Навчався у 30-й загальноосвітній школі, а потому у Вищому професійному училищі №7, де здобув спеціальність столяра. Працював за фахом багато років, виготовляв гарні та комфортні меблі.

«Своїй справі віддавався сповна. Його ніщо не втішало так, як можливість створити якісну річ та подарувати іншим відчуття затишку у власній оселі, – розповідають рідні. – Цю зовсім мирну професію змінити на військову – змусила війна. Проте, й на фронті він залишався вірним собі. Побратими кажуть, що усіх підбадьорював, не давав опускати рук. Вірив у Перемогу та робив усе для її наближення».

Церемонія прощання із Захисником розпочнеться о 12:00 год. у ритуальній залі за адресою: вул. Батозька, 12. Віддати останню шану Герою вінничани зможуть також біля його будинку на вул. Привокзальна, 2/1.
Чин поховання воїна відбудеться близько 13:30 на кладовищі у Луці-Мелешківській.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin