У Вінниці кращі працівники галузі енергетики отримали Подяки за віддану роботу

Вчора, 21 грудня, під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради, Сергій Моргунов, очільник громади, та Павло Яблонський, секретар міської ради, вручили Подяки кращим працівникам галузі енергетики. Це визнання їх значного внеску у розвиток енергозабезпечення громади, високої майстерності та відповідальності за виконання поставлених завдань.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов від імені всієї територіальної громади подякував енергетикам за їхню віддану працю на благо громади та всієї держави.

«З початку повномасштабного вторгнення питання стабільного постачання електроенергії, тепла, води стало досить актуальним. Рашисти постійно намагаються знищити енергетичну інфраструктуру, знизити енергетичну безпеку держави, і, в тому числі, нашої територіальної громади. Всі ми минулого року достатньо серйозно відчули це на собі, особливо під час блекауту. Завдяки енергетикам та їхній цілодобовій роботі з ліквідації аварійних ситуацій ми не залишались на довго без світла. Дякую вам за професійність та щоденну роботу, яку ви виконуєте на благо нашої громади та мешканців», – говорить Сергій Моргунов.

Вінницький міський голова акцентував, що працівники енергетичної галузі – серед тих, хто щоденно своєю працею забезпечують стабільність у нашій громаді. Він висловив подяку всім, хто працює для забезпечення роботи енергетичної системи у нашому місті та Україні в цілому.

За зразкове виконання професійних обов’язків, забезпечення діяльності електроенергетичної галузі в умовах воєнного стану Подяками нагороджені:

Олександр Гончарук – електромонтер з експлуатації електролічильників групи експлуатації приладів обліку структурної одиниці «Вінницькі міські електричні мережі» акціонерного товариства «Вінницяобленерго».

Юрій Мокрак – електромонтер з експлуатації розподільних мереж дільниці ТП структурної одиниці «Вінницькі міські електричні мережі» акціонерного товариства «Вінницяобленерго».

Тамара Соколюк – контролер енергонагляду ІІІ групи, групи технічного аудиту структурної одиниці «Вінницькі центральні електричні мережі» акціонерного товариства «Вінницяобленерго».

Василь Поліщук – електромонтер оперативно-виїзної бригади V групи структурної одиниці «Вінницькі центральні електричні мережі» акціонерного товариства «Вінницяобленерго».

«Енергетику можна порівняти з банком життєвої сили, де кожен вклад є кроком до стабільності. Наші зусилля сьогодні формують енергетичне завтра країни», – говорить Тамара Соколюк.

Також фахівчиня зазначила, що вінницькі енергетики брали участь у ліквідації наслідків ворожих обстрілів енергетичної структури України і в інших областях країни.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin