Індивідуальні теплові пункти встановили у трьох багатоповерхівках Вінниці

Працівники «Вінницяміськтеплоенерго» впроваджують енергоощадні та енергоефективні заходи. У міжопалювальний період, в межах реалізації інвестиційної програми підприємства на 2022-2023 роки, у будинку на вулиці Стрілецькій та у двох будинках на вулиці М. Литвиненко-Вольгемут фахівці підприємства встановили індивідуальні теплові пункти (ІТП). Завдяки яким, підприємство зменшило споживання енергоресурсів, а споживачі – отримали якісні послуги.

Генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик зазначив, що завдяки цим роботам вдалось вивести з експлуатації 400 метрів надземних аварійних тепломереж та дахову котельню.

«Встановлені у будинках ІТП забезпечують автоматизований підігрів гарячої води, належну циркуляцію та раціональний розподіл послуг у цих будинках між споживачами. Контроль за параметрами теплоносія та роботою встановлених ІТП здійснюється центральною диспетчерською підприємства за допомогою системи SCADA», – зазначив Максим Білик.

У департаменті міського господарства ВМР зазначають, що впровадження заходів з енергоощадності є вкрай важливими, тим більше в умовах війни.

«Минула зима показала нам всю важливість заходів з енергоефективності та енергоощадності. Не варто забувати хто наш ворог й про ймовірність відновлення обстрілів об’єктів критичної інфраструктури. Тому Вінницька міська рада продовжує робити все, щоб бути готовими до можливих блекаутів та надзвичайних ситуацій», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin