Кашпіровський розповів про коронавірус та вінничанку, якій видалили пухлину телегіпнозом : 15:04:2020

Кашпіровський розповів про коронавірус та вінничанку, якій видалили пухлину телегіпнозом
  • Понад 30 років тому відомий психотерапевт Анатолій Кашпіровський вийшов у всесоюзний телеефір – по «1-му телеканалу». Тоді провели його дебютний телесеанс.
  • Зараз колишній вінничанин живе у Москві та веде трансляції на Ютубі.

«Сеанси здоров’я лікаря-психотерапевта Анатолія Кашпіровського» стали найпопулярнішим «серіалом» на телебаченні колишнього СРСР, який, згідно з рейтингами, дивилися понад 300 мільйонів чоловік. У 1988 та 1989 роах Кашпіровський провів два телемости Москва-Київ і Київ-Тбілісі, під час яких психотерапевту вдалося зробити так, що пацієнткам провели хірургічні операції без знеболюючого. Незважаючи на те що з моменту тих операцій минуло більше 30 років, ніхто нічого подібного більше провести не зміг, а сам Кашпіровський впевнений, що і в найближчі двадцять років навряд чи зможе.

Перша пацієнтка

Першою пацієнткою «на відстані» стала в 1988 році медсестра вінницької психлікарні Любов Василівна Грабовська. Вона ж виявилася першою у світі людиною, яку знеболили за допомогою телегіпноза. Жінці видаляли пухлину грудей. Грабовська страждала вираженою алергією на медпрепарати – наркоз і навіть місцева анестезія були протипоказані. Тоді вона звернулася до Кашпіровського, який довгі роки працював в тій же вінницької психлікарні, що і вона. Знаючи про його здібності, вона попросила, щоб той ввів її в стан гіпнозу.

 

 

Як зізнавалася пацієнтка, кілька годин вона перебувала в стані особливого сну і не зовсім розуміла, де знаходиться. Лікар, колишній однокурсник Кашпіровського по Вінницькому медінституті, академік Микола Бондар, який робив ту операцію, згадував, що йому доводилося перестраховуватися. Про всяк випадок він приберіг препарат калипсол – єдиний засіб для загальної анестезії, яке не викликало алергії у пацієнтки. Але препарат не знадобився.

Любов Грабовська після операції закінчила медуніверситет та працювала лікарем в Вінницькій психлікарні №2.

Кашпіровський не мав 100% впевненості

Наприкінці березня Анатолій Кашпіровський виклав на Ютуб каналі відео під назвою «Кашпіровський. Коронавірус. Про плюси та мінуси». На 28 хвилині він згадує про Любов Грабовську та дякує, що вона не побоялась лягти під ніж.

— Дякую вам, що ви лягли на стіл, не знаючи чим це може закінчитися. Я знав на 90 відсотків, але 10% небезпеки було, — зазначає Кашпіровський.

 

 

 

«Порошенко допустить фатальну помилку» – Анатолій Кашпіровський

Перемога над коронавірусом: дворічний Павлик почав сам дихати

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin