Енергоощадність та безпека. У Вінниці 7000 вуличних світильників замінили на LED-лампи

Фахівці МКУП «Міськсвітло», в рамках модернізації вуличного освітлення, уже замінили 7 тисяч старих вуличних світильників. На відміну від енергозатратних ламп, нові LED-аналоги є ощадними та мають довший термін експлуатації. Також, покращення вуличного освітлення має на меті поліпшити безпеку для транспортного та пішохідного руху. Відтак, це відповідає принципам та пріоритетам Вінницької міської ради, а саме безпеці.

Зокрема, цього року вуличні ліхтарі замінили на понад 200 вулицях Вінницької міської територіальної громади, а саме по вулицях: Київській, Коцюбинського, Лебединського, С.Зулінського, 600-річчя, Р.Скалецького, Князів Коріатовичів, Привокзальна, Л.Лук’яненка, Гетьмана Мазепи та інших.

Фахівці департаменту міського господарства ВМР повідомляють, що працівники МКУП «Міськсвітло» виконали цьогорічний план із модернізації вуличного освітлення в повному обсязі.

«Працівники МКУП «Міськсвітло» замінили сім тисяч енергозатратних вуличних ламп на нові енергоощадні LED-світильники, як і планувалось на цей рік. Заходи з енергоощадності в умовах воєнного стану є надзвичайно актуальними. Адже ворог, у будь-який момент може відновити терористичні обстріли критичної інфраструктури України. Окрім економії електроенергії, сучасні світлодіодні світильники значно покращать якість вуличного освітлення, що значною мірою убезпечить транспортний та пішохідний рух», – зазначив директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin