Вінницька громада проводжає на вічний спочинок загиблого земляка Костянтина Михайлова

3 січня, Вінниця оплакує втрату ще одного воїна — Михайла Костянтиновича, народженого у 1965 році. Чоловік віддав своє життя, захищаючи нашу Батьківщину, загинув 31 грудня. Місцем поховання Героя стане Алея Слави на Сабарівському кладовищі.

Костянтин Михайлов став до лав Збройних Сил на початку повномасштабного вторгнення. Захищав Україну від ворога у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Воював на Донецькому напрямку. На жаль, під час бою поблизу с. Первомайське зазнав поранення, яке виявилося несумісним із життям.

Народився Костянтин Михайлов у смт Дашів Іллінецького району, професійну освіту здобув у Немирівському будівельному училищі, втім усе своє доросле життя пов’язав із Вінницею. Тут одружився та виплекав двох синів. У цивільному житті працював на різних підприємствах: був і будівельником, і електриком…

«На війні батько опанував, зокрема кухарську справу. Дбав, щоб у його побратимів завжди були смачні, а головне поживні страви, які б нагадували про домівку та додавали сил боротися, – розповідає син Героя Олег. – Із нечастих розмов, знаємо, що брав участь в обороні Авдіївки, інших військових операціях…»

Церемонія прощання із Костянтином Михайловим розпочнеться о 10:00 год. за адресою: вул. Генерала Арабея, 1.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin