«В кишені дезінфектор, а на багажнику обприскувач»: як карантин вплинув на життя велоактивіста : 08:04:2020

«В кишені дезінфектор, а на багажнику обприскувач»: як карантин вплинув на життя велоактивіста
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: SMM-редакторок, мандрівників, працівників міськради, генеалогів… 
  • Нижче вже десята історія з циклу. У ній велоактивіст та представник компанії Nextbike Олександр Царевський розповідає, чому два рази на день їздить з обприскувачем, куди поділися його «мобільні офіси», а також про те, що збирається зробити, як тільки закінчиться карантин. 

— Це не перша пандемія, яку я переживаю у буквальному значенні цього слова. У не такому далекому 2009 році вирував вірус H1N1, який в народі назвали «Свинячим грипом». Під час тієї пандемії я місяць провів у лікарні, майже два тижні у реанімації, пережив дві клінічні смерті за три дні. 

Тоді я чудово засвоїв, як при пандемії можуть розгортатися події і зробив для себе кілька висновків. Я кинув палити, обрав велосипед, як основний вид транспорту, зробив місячний запас харчів і переглянув життєві пріоритети. Повторювати той прикрий досвід знайомства з вірусом, мені не хочеться. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin