На Вінниччині бійці ДСНС врятували літню жінку з пожежі в будинку

26 квітня в місті Калинівка гасили пожежу в житловому будинку. Бійці Служби порятунку в середині будинку, виявили літню жінку, яку вивели з хати. У Вінниці вчора сталась пожежа в господарській споруді біля будинку на Слов’янці.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

На лінію «101» о 23:13 годині надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Європейській.

Прибувши на виклик, бійці ДСНС встановили, що горить дах будинку на площі 30 кв. м. Під час проведення розвідки, рятувальники в середині будинку, виявили літню жінку, яку одразу вивели на чисте повітря.

Пожежа локалізована о 23:31, а о 00:12 годині ліквідована. Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замикання електромережі.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося три чоловіки особового складу та один пожежно-рятувальний автомобіль.

Вчора о 17:28 годині до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у м. Вінниці на вул. Агатангела Кримського, 27.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що горить надвірна споруда площею 20 кв.м., також існує загроза поширення полум’я на поруч розташований житловий будинок.

Пожежа була локалізована о 17:35, а ліквідована о 17:42. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Вінниця

КП «Вінницяоблводоканал» 28 квітня буде проводити аварійно-ремонтні роботи на мережі водопостачання діаметром 200 мм по вул. Садова, 22. Водопостачання в трьох будинках буде призупинено.

Про це повідомляє КП «Вінницяоблводоканал».

На час виконання ремонтних робіт з 9.00 до 18.00 години тимчасово буде припинено водопостачання в житлових будинках та об’єктах за адресами:

  • вул. Садова, № 22; 22-а; 22-Б;
  • вул. Ватутіна, 137 («Поділлябуд»).
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin