Вінниця проводжає у вічність мужнього воїна Олега Губернатора

Губернатор Олег Михайлович став у стрій на початку повномасштабного вторгнення. Служив у 115-ій окремій механізованій бригаді. Загинув 5 січня у бою поблизу села Синьківка Куп’янського району Харківської області. Йому було лише 46 років…

Рідні розповідають, що на фронт Олег пішов разом із братом Ігорем. У тому трагічному бою також стояли пліч-о-пліч. Обоє отримали важкі поранення. На жаль, для Олега вони виявилися смертельними.

«Брати були разом до останнього дня. Підтримували один одного… Загибель Олега – це для нас усіх велике горе, а тим більше для матері, яка втратила сина, – розповідає двоюрідний брат полеглого Героя Максим. – Він не мав військової освіти, втім про те, щоб якось уникнути служби навіть не думав. Відразу, як покликала країна, став у лави Збройних Сил і з честю виконував бойові завдання».

Олег Губернатор народився 23 червня 1977 року у Вінниці. Після закінчення дев’яти класів 18-ї школи здобув професію електромеханіка в тоді ще училищі №19, а згодом юридичну освіту – у Вінницькому м’ясо-молочному технікумі. Проте, за фахом не працював. Натомість спробував себе у різних робітничих професіях. Був майстром на всі руки. А ще надзвичайно люблячим та товариським, понад усе цінував дружбу та мав чимало захоплень, серед яких найбільшим був футбол.

Церемонія прощання із Олегом Губернатором відбудеться за адресою: вул. Стельмаха, 43-А. Початок о 10:00 год.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin