На маршрути Вінниці виїхали ще 2 трамваї «Tram2000»

Фахівці Вінницької транспортної компанії завершили адаптацію ще двох трамвайних вагонів «Tram2000» до технічних вимог українського законодавства. А 16 січня, ці вагони залучили до пасажироперевезення у Вінниці.
У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради повідомляють, що наразі уже 18 таких вагонів курсують трамвайними маршрутами міста. Загалом Швейцарська Конфедерація, на безоплатній основі, уже передала нашій громаді 28 таких вагонів.

Фахівці Вінницької транспортної компанії зазначають, що перед випуском на лінії, трамваї дообладнують передніми та задніми поворотами, стоп-сигналами, дзеркалами заднього виду, у тому числі лівими, інформаційними системами, а також – системами оплати проїзду. Окрім того, вони мають пройти ряд юридичних процедур.

Директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін зазначає, що працівники Вінницької транспортної компанії, під час робіт з технічної адаптації цих трамваїв, індивідуально підходять до кожного вагону.

«Ми дуже вдячні Швейцарській Конфедерації за таку підтримку нашого міста. Наразі фахівці Вінницької транспортної компанії займаються технічною адаптацією наступних вагонів. Адже це питання безпеки пасажирів й воно є вкрай важливим. Також варто наголосити, що частина трамваїв, які до нас надійшли, відповідно до Меморандуму, є донорами запчастин», – зазначив Андрій Сорокін.

Нагадаємо, що наразі КП «Вінницька транспортна компанія» запрошує до себе на роботу майбутніх водіїв та водійок громадського транспорту. На підприємстві гарантують офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної платні та усі види соціальних відпусток. Також там додають, що готові прийняти у свій колектив як професійних водіїв, так і тих, хто бажає з нуля навчитись кермувати громадським транспортом. Детальніше за посиланням.

Для довідки

Співпраця Вінниці зі Швейцарською Конфедерацією триває ще з 2006 року. У рамках першого етапу проєкту «Цюрихські трамваї» (2006-2011 роки) наше місто отримало 116 трамвайних вагонів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin