У Вінниці міськрада опрацювала результати військових тендерів

На платформі електронних закупівель Prozorro завершилися торги, оголошені на початку цього року виконавчим комітетом Вінницької міської ради щодо закупівлі спецобладнання, призначеного для Збройних сил України. Йдеться про товари для потреб військових: FPV-дрони, тепловізори, пошукові прожектори та зарядні станції до них.

За результатами відкритих торгів з шести оголошених тендерів, з двома переможцями буде укладена угода, оскільки вони надали всі необхідні документи. Відтак громада найближчим часом закупить 40 пошукових прожекторів “Bandera” для потреб ЗСУ. Це так звані ловці “шахедів”, які допомагають українським силам ППО бачити ворожі цілі в нічний час. А також 40 блоків багатоканальної зарядки Bandera Power 225 S. Постачальником продукції стала компанія “Промавтоматика”, яка вже у березні цього року зобов’язалася надати придбані товари.

У випадку з іншими тендерами – переможці торгів по чотирьох позиціях не змогли надати необхідні документи, передбачені законодавством, або їхні пропозиції не відповідають вимогам тендеру. Зокрема це сертифікати відповідності, які є обов’язковими для того, щоб бюджетна організація могла укласти угоду про постачання. Щоб не порушувати чинних вимог законодавства, виконавчий комітет не має можливості укласти з ними угоди.

Разом з тим тендерні закупівлі товарів військового призначення Вінницька міська рада продовжить.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin