Пізнали нове та допомогли ЗСУ: вінницька молодь взяла участь в «Modern Skills»

На заході у молодіжному центрі “Квадрат” вінницька молодь мала можливість почути виступи фахівців з просування у соціальних мережах та процесу створення якісного контенту. Захід відбувся на благодійній основі, а його учасники зібрали кошти на підтримку 22-ї окремої механізованої бригади.

Власне, під час заходу розглянули безліч цікавих тем, пов”язаних з ефективним використанням соціальних мереж. Учасники отримали важливі знання щодо створення та просування особистого бренду на різних платформах. Досвідчені спікери розповіли про стратегії привертання уваги аудиторії, створення привабливого та якісного контенту, а також про техніки таргетованої реклами.

«Окрім цінних знань, учасники заходу внесли свій внесок в благодійну справу. Вхідні кошти зі збору будуть використані для покращення умов життя та роботи бійців», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР **Юлія Мончак. **

Учасники висловили велику подяку організаторам і спікерам за цікавий захід, а також усім, хто також долучився до благодійної ініціативи.

«Разом ми допомагаємо тим, хто стоїть на захисті нашої країни, та одночасно отримуємо цінні знання для свого особистого та професійного зростання», – сказала очільниця Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin