Знову схиляємо голови у скорботі. На щиті до Вінниці повернувся полеглий Герой Олександр Орел

Сьогодні, 2 лютого, Вінницька громада проводжає в останню путь Захисника України, військового Олександра Орла. Його поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 13:00.

Олександр Олександрович Орел народився 12 серпня 1986 року у селищі Очеретине Покровського району, що на Донеччині. Навчався у місцевій школі, згодом здобув фах тракториста в училищі. Працював на коксохімічному заводі.

У травні 2022 року сім’я Олександра переїхала до Вінниці. Будинок родини був зруйнований через війну. Проте чоловік на певний час залишився вдома. Там він допомагав сусідам, доглядав за собаками, якими опікувався. До Вінниці Олександр приїхав на народження свого онука, у вересні 2023 року.

У листопаді того ж року Олександр мобілізувався до війська. Служив у 71-й окремій єгерській бригаді Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Доля знову завела чоловіка на Донеччину. Загинув він у бою від численних поранень, неподалік від рідного селища.

В Олександра залишилась дружина та донька, а також два маленьких онуки.

«Олександр був людиною з великої літери. До всіх людей ставився з розумінням. В Очеретиному його знали як надійного друга та доброго сусіда. На жаль, на нашу землю прийшла війна. Чоловік близько сприймав це та дуже переживав. Вважав захист батьківщини своїм обов’язком, як і кожного українця», – ділиться дружина загиблого.

Прощатимуться з Героєм о 12:00 в Храмі Вмч. Юрія Переможця за адресою: вул. Стельмаха, 43-А. Поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять та щирі співчуття рідним!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin