Спортивний комітет Вінницької міської ради надає постійну підтримку захисникам і захисницям

Багато тренерів з вінницьких спортивних шкіл вирішили добровільно відправитися на передову і змінити свої спортивні уніформи на військову піксельну форму. Кожен місяць колектив комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради відкладає 5% від своєї зарплати, щоб забезпечити своїх колег на фронті необхідними речами.

Як розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський, наразі 14 вінницьких тренерів-викладачів служать у лавах Збройних Сил України. Це люди, які здатні не лише виховувати чемпіонів, але й захищати український суверенітет на фронті.

«Їх небайдужість до Батьківщини та беззаперечний внесок у спорт і суспільство викликають максимум поваги та підтримки. Вони без роздумів та хвилювань у перші дні повномасштабного вторгнення зібрали речі, взяли документи й вирушили на різні напрямки України, – зазначив Сергій Краєвський. – Від початку повномасштабної війни ми з колегами вирішили, що окрім словесної підтримки, необхідно виражати нашу неймовірну вдячність за їхню допомогу в наближені перемоги над російським ворогом. Ми відчуваємо гордість та повагу до цих великих людей, які не лише тренують наших спортсменів, але й служать на фронті. Наші герої заслуговують на нашу постійну підтримку і допомогу, особливо в нинішніх умовах, коли кожна гривня – важлива для безпеки і захисту нашої країни».

За його словами, зібрані кошти спрямовують на закупівлю необхідного одягу, взуття, старлінків та автомобілів, аби згодом Захисники та Захисниці могли виконувати свої обов”язки з найвищим рівнем ефективності та комфорту.

«Кошти були витрачені на закупівлю необхідного інвентарю для військових та матеріальну допомогу в разі поранення тренерам-викладачам галузі, сім’ям тренерів-викладачів та вихованців, які несуть службу у лавах ЗСУ або загинули внаслідок терористичних атак. Надалі ми будемо продовжувати таку фінансову допомогу колег-захисників, адже саме завдяки підтримці один одного ми переможемо окупанта», – підсумував голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin