Вінницький планетарій запрошує на романтичний вечір під зорями у День закоханих

У Вінниці, 14 лютого, у День закоханих о 14:00 Планетарій разом із ЗК «Міський Палац мистецтв» запрошують усіх охочих поринути у космічний простір справжніх почуттів. Спільний проєкт закладів культури під назвою «Під сузір’ям кохання» подарує відвідувачам незабутні враження.

Як зазначають організатори події, на гостей чекатимуть романтичні пісні про кохання у виконанні відомих вінницьких музикантів, таких як Макс Тріска, дует «Душевні», Валентин Вергелес, Євген Мельник.

Заступниця директора з фінансово-економічних питань КП ВМР «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Валентина Тарасова наголосила, що подібні заходи у період війни надзвичайно важливі, адже допомагають відволіктись та відпочити душею.

«Проєкт “Під сузір’ям кохання ” покликаний нагадати про важливість любові та взаєморозуміння у світі, де діє агресія та конфлікти. І саме кохання та мистецтво є універсальною мовою, яка єднає серця навіть у найважчі часи», – каже вона.

А художня керівниця зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія», співачка та викладачка ЗК «Міський Палац мистецтв» Віра Майборода зазначила: «У складний час, коли наша країна зазнає випробувань, прослуховування романтичних пісень про кохання може стати невіддільною частиною нашого емоційного відпочинку та підтримки. Вони надають нам силу та нагадують про важливість любові та турботи у будь-яких обставинах».

У лютому Вінницький планетарій працює щоденно з 9:00 до 17:00.

Актуальні програми публікують на сторінці КП «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» у фейсбуці https://www.facebook.com/kpvmrpark

Телефон для довідок: 0674310611.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin