Поринути з головою у творчість: у Вінниці відбувся майстерклас з живопису

Нещодавно відбувся захоплюючий майстер-клас з живопису у  бібліотеці-філії №6 ВМ ЦБС. Більше десяти учасників відвідали цей захід, щоб розкрити свій талант у мистецтві.

За словами організаторів, з самого початку ця подія зібрала натхненних художників-початківців і поціновувачів мистецтва Вінницької громади, які прагнуть поділитися своїми творчими ідеями та збагатити навички живопису. Майстерклас провела художниця Ганна Бурачук.

Під час заходу учасники мали можливість навчитися нових технік живопису, а також розвинути свої навички вже відомих методик. Захід був організований у такий спосіб, щоб задовольнити потреби як початківців, так і досвідчених митців.
На творчому майстеркласі вінничани ділилися своїм досвідом та ідеями, створювали унікальні картини та отримували поради від визнаних майстрів.

«Кожна людина мала можливість вибрати свою тему і стиль, що дозволило кожному персоналізувати свої твори. Цей майстерклас є одним із серії подій, які планують проводити протягом року з метою популяризації мистецтва та підтримки розвитку творчих здібностей», – зауважила завідувачка бібліотеки-філії №6 Мая Яворська.

У планах провести ще одну таку зустріч з художницею, аби залучати до творчих події ще більше містян.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin