Ще один дитячий садочок відновив роботу у Вінниці

У Стадницькому старостинському окрузі в селищі Гавришівка Вінницької громади запрацював ще один садочок. Йдеться про ЗДО «Калинка». Згідно з інформацією, наданою департаментом освіти Вінницької міської ради, поруч було облаштували найпростіше укриття для дітей.

Завдяки тому, що садочок відчинив свої двері, понад пів сотні маленьких відвідувачів закладу зможуть повернутись до його офлайн-відвідування.

«Для жителів Гавришівки відновлення роботи було неабияк потрібно. Для малечі має бути наразі створені належні умови, що відповідає пріоритету Вінницької громади – безпека і оборона. Тож відтепер у батьків з’явилась можливість спокійно працювати», – каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Укриття облаштоване відповідно до вимог ДСНС: є резервне освітлення, запаси питної води та їжі, протипожежний інвентар, місця для сидіння та відпочинку, аптечки, бойлер, санвузли та рукомийники. Також діти в укритті можуть не тільки перечікують повітряну небезпеку, а ще й продовжувати заняття згідно з планом та проводити час в ігровому просторі.

Загалом у Вінницькій міській територіальній громаді в офлайн-режимі працює 42 комунальні заклади дошкільної освіти.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin