Вінниця сьогодні проводжає у вічність Захисника Юрія Снігура Новина взята з Вінницької міської ради

Сьогодні, 20 лютого, Вінницька громада прощається з 35-річним Захисником Снігуром Юрієм Миколайовичем, який служив у складі 110-ї окремої механізованої бригади. Він взяв участь у Антитерористичній операції на сході України у 2016 році. Пішов захищати Батьківщину із початком повномасштабного російського вторгнення. Разом із побратимами виконував бойові завдання на Авдіївському напрямку. За проявлену самовідданість був нагороджений державною відзнакою Президента України «За оборону України». На жаль, 7 січня цього року Юрій Снігур отримав важке поранення, яке виявилося несумісним із життям. Серце воїна припинило битися 18 лютого… У нього залишились дружина та донечка.

«17 лютого бригаду Юрія вивели із Авдіївки та, на жаль, йому не судилося про це дізнатися. Вже 18 лютого, після тривалої боротьби за життя, чоловік залишив цей світ, – розповідає дружина Захисника Оксана. – Він був відданим, чесним, сміливим… На фронті передусім думав про тих, з ким воював пліч-о-пліч, про себе – в останню чергу. Він був коханим і люблячим чоловіком, найкращим у цілому світі, був нашим життям…»

Юрій Снігур народився 14 серпня 1988 року у с. Петрашівка Соболівської громади Теплицького району. Після школи закінчив Вінницький технічний коледж, а згодом – Хмельницький національний університет, ставши фахівцем із електроніки. Свого часу працював на Вінницькому олійножировому комбінаті, Державному підприємстві «Електричні системи», а останніми роками перед великою війною – у компанії «Грін Кул».

Церемонія прощання із Юрієм Снігуром розпочнеться сьогодні об 11:30 у поминальній залі за адресою: вул. Генерала Арабея, 1.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin