Вінничанки здобули титули найкращих гімнасток у своїх вікових групах на турнірі в Дуба

З 16 по 18 лютого у Дубаї проходив міжнародний турнір із художньої гімнастики «Premium Cup». Вихованки Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 здобули численні золоті, срібні та бронзові нагороди.

Представниками нашої команди були тренери-викладачі МДЮСШ № 1 – Ганна Миргородська та Марта Репетацька. За словами старшої тренерки МДЮСШ № 1 та голови Федерації художньої гімнастики Вінницької області Ганни Миргородської, це перший турнір із художньої гімнастики в цьому змагальному сезоні. У ньому брали участь 600 спортсменок із 18 країн світу.

Попри велику конкуренцію вінничанкам вдалось не лише зробити свій внесок у командний успіх, а й продемонструвати високий рівень майстерності та техніки.

«Такі масштабні змагання в цьому змагальному сезоні в нас вперше, дуже високий рівень організації. Попри велику напругу та нові програми, дівчата гарно представили нашу команду виборовши низку нагород. Юні спортсменки будуть продовжувати готуватися, щоб гідно представити себе на серії змагань у цьому році», – зазначила Ганна Миргородська.

Так, у підсумку міжнародного турніру з художньої гімнастики «Premium Cup» спортсменки Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 посіли такі місця:

Серед гімнасток 2019 року народження:

І місце – Ярослава Петренко, яка також одержала найкращий результат серед спортсменок 2019 р. н.

Серед гімнасток 2015 року народження:

І місце – Зоряна Заплішна у багатоборстві та у вправах б/п та скакалці.

І місце – Владислава Велічковська у багатоборстві, а у вправі з обручем – III місце.

Серед гімнасток 2012 року народження:

І місце – Ніка Гичак у вправі з булавами;

І місце – Марія Кватернюк з обручем, II місце – в багатоборстві, 1 місце і 2 місце з м”ячем.

III місце – Злата Малогловець у багатоборстві, 2 місце з обручем, 3 місце з м”ячем і 1 місце зі стрічкою.

Серед гімнасток 2011 року народження:

І місце – Злата Величко в багатоборстві, II місце з обручем, І місце з булавою й І місце зі стрічкою. Вона також отримала титул «Міс талант» і найкращий результат серед гімнасток 2011 року народження.

І місце – Катерина Дудчик в багатоборстві, І місця з обручем та з булавою.

І місце – Даніела Комаренко одержала у вправі з булавами.

Серед гімнасток 2009 року народження:

IV місце – Вікторія Новожилова в багатоборстві, II місце з обручем і III місце з булавою.

Як розповіла одна з переможниць міжнародного турніру Злата Величко, окрім виступів на килимі, спортсменки мали можливість відвідати екскурсії. Зокрема, до парку Забіль із його відомою пам’яткою Dubai Frame, та найвищого хмарочосу у світі – Бурдж Халіфа.

«Наші перемоги – це результат багатогодинних днів тренувань, аби на килимі ми демонстрували справжнє мистецтво. Щодня готуємось до омріяного моменту, коли пролунає твоє ім’я і ти піднімешся на п’єдестал, прославляючи свою країну, нашу Вінницю! Ми вдячні нашим Збройним Силам за можливість тренуватись та виступати на міжнародних турнірах. А також нашим тренерам-викладачам за віру, підтримку та натхнення», – каже Злата Величко.

Директор Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Сергій Таранчук, резюмував, що продемонстровані високі результати на міжнародних змаганнях такого рівня, свідчать про професіоналізм та відданість тренерів закладу.

«Ці досягнення стають не тільки заслугою гімнасток, а й нашого тренерського колективу та підтримки батьків. Це свідчення того, що у нас росте справжнє спортивне покоління. Бажаємо нашим гімнасткам подальших успіхів та нових звершень!» – говорить Сергій Таранчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin