Для вінницької малечі організували похід до кінотеатру

Сьогодні, 6 березня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб разом з Вінницькою міською радою влаштували відпочинок для дітей. На цей раз понад 200 учасників, включаючи дітей з пільгових категорій, учасників війни, а також дітей захисників та захисниць, відвідали кінотеатр “Cinema City”. Вони переглядали мультфільм “Переліт” і насолоджувалися шаленими емоціями, попкорном та оплесками, разом з багатьма однолітками, які з радістю дивилися анімаційну пригоду про тваринок.

Депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Василюк розповіла, що сьогодні у залі зібралось багато діток.

«Діти – це найважливіше, що є в нашому житті, отож щоденно ми стараємось придумати якісь розваги для них. В кожного з них своя історія, тож аби дітлахи забули негативні емоції, які отримали через війну, маємо продовжувати дарувати їм позитивні емоції. Цього разу зібрали і малюків у супроводі батьків, і старших діток – від 5 до 14 років, – які в колі однолітків переглянули мультфільм», – повідомила Світлана Василюк.

На захід завітала і сім’я вінничан – братик Сашко і сестричка Вікторія. Дітлахи дуже полюбляють мультфільми, але в кінотеатрі вперше, тому йшли з цікавістю та радістю.

Понад півтори години дітки із захопленням переглядали мультфільм. Відмінний настрій та багато позитивних емоцій гарантували для дітвори організатори заходу.

Як зазначив депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира, такі заходи організовують для дітей в межах акції «Діти мають право на дитинство», і мають основну мету – відволікти найменших мешканців громади та гостей міста від повсякденних тривог й створити позитивні емоції попри війну.

«Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми з колегами не зупиняємось й підтримуємо дітлахів, які попри все мають бути щасливими», – підкреслив Дмитро Мира.

Довідка:
Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin