Знову важка втрата: сьогодні вінницька громада проводжає у вічність Захисника Юрія Марчука

Військовослужбовець 5-ї окремої танкової бригади, командир відділення взводу, молодший сержант – Юрій Марчук пройшов чималий фронтовий шлях. На жаль, 28 лютого у бою поблизу села Роботине Пологівського району Запорізької області воїн отримав поранення, яке виявилось несумісним із життям. Серце Захисника припинило битися 3 березня. Йому було 50 років…

«Юрій від початку повномасштабного вторгнення був налаштований стати на захист Батьківщини й зробив так, як вважав за потрібне та гідним вчинком справжнього чоловіка. Його ніщо не могло спинити, – розповідає дружина полеглого Героя Діана. – На війні не боявся брати на себе відповідальність за життя побратимів. Під час виконання бойових завдань був готовий за них йти й у вогонь і у воду. А у нетривалі періоди відпочинку, намагався порадувати своїми кулінарними здібностями. Тут у пригоді ставали також його навички заядлого грибника та рибалки».

Юрій Марчук народився у Вінниці 8 листопада 1973 року у Вінниці. Після завершення 35-ї школи професійний фах опанував у тоді ще Вінницькому технікумі електронних приладів. Довгий час після цього працював у компанії «Вінницяліфт». Створив сім’ю та разом із дружиною виховав двох дітей.

Церемонія прощання із Юрієм Марчуком розпочнеться о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, де за полеглим бійцем відслужать поминальну панахиду.

Чин поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin