Майстер-клас із виготовлення свічок провели для вінницьких татусів та їх малюків

Вчора, 10 квітня, у приміщенні Вінницького обласного молодіжного центру “Квадрат” для дідусів, татусів та їх малюків відбувся захід з виготовлення свічок. Організували подію представники відділу молодіжної політики ВМР спільно з ГО “ТaтоHub”.

На початку заходу для всіх присутніх провели інструктаж з виготовлення майбутнього виробу, потім усі отримали роздаткові матеріали: вощину, мотузку, яка слугуватиме гнітом для свічки.У Вінниці провели майстерклас із виготовлення свічок з вощини для татусів та їх діток

“Я вперше роблю свічку, але це дуже цікаво та весело. Класно, що можна спокійно провести час з дідусем, бо в наш час не вистачає того, щоб поспілкуватись, просто посидіти. Організатори пояснили, як все робити, вони показали вже готовий виріб, який у нас може вийти, і в кожного вийшов свій, особливий”, – поділилась учасниця майстеркласу Юлія.

Кожен із присутніх міг обрати колір майбутньої свічки та декор, яким прикрасити свій шедевр. Комусь до душі припали штучні квіти, декому ж більше імпонували яскраві стрічки.
Як зауважила заступниця начальниця відділу молодіжної політики Олена Войтович, свічка – це символ миру, спокою та затишку, тому для учасників організували саме такий майстерклас.У Вінниці провели майстерклас із виготовлення свічок з вощини для татусів та їх діток

“Кожен українець зараз потребує внутрішнього спокою та рівноваги. Легкість роботи гарантує прекрасний результат для кожного учасника. Для роботи обрали саме вощину, адже вона формується в красиву і елегантну свічку. Під час заходу наші учасники поринули у особливу атмосферу, змогли відпочити та пофантазувати, а ми, своєю чергою,, щасливі, що такий формат неабияк сподобався учасникам”, – зауважила Олена Войтович.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin