Події в Броварах дуже в стилі Продивуса нагадують події на Рівненщині 2014

Вчорашня, стрілянина в Броварах була викликана конфліктом між перевізниками і невідомими особами, повідомляє ІА «Українські національні новини» з посиланням на власні джерела.

Вранці 29 травня сталася стрілянина – десятки молодих людей приблизно о 07:00 напали на місце стоянки одного з маршруток.

Так, днями з’явилася інформація, що поруч із зупинками маршрутних таксі в Броварах знаходяться невідомі особи, а сьогодні, між цими особами і місцевими перевізниками стався конфлікт, який переріс у стрілянину.

ЗМІ передбачає, що, можливо, йдеться про перерозподіл впливу в сфері пасажирських перевезень.

Зараз повідомляється як мінімум про 21 затриманому чоловікові з Вінниці, Києва та Волинської області. У них вилучено мисливську і травматичну зброю.

За даними джерела УНН, зараз перевіряється можлива причетність до конфлікту структур, підконтрольних спортсмену і бізнесменові, екс-нардепу Володимиру Продивусу: «З ним пов’язані різні бізнес-структури в Броварах та Вінницькій області. Він є головою ради директорів “Прем’єр-Фінанс”, основні підприємства якої розташовані у Вінницькій області ».

Раніше, в 2014 році Продивус був замішаний в стрілянині на Рівненщині. У селі Олексіївка Сарненського району на Рівненщині 9.05.2014 була перестрілка, внаслідок якої п’ять людей отримали сильні поранення, десятки постраждали. Уранці в село заїхали близько 100 озброєних чоловіків на джипах, аби взяти контроль над незаконних видобутком бурштину. Чоловіки зупинились у центрі Олексіївки та повідомляли перехожих, що від сьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Для більшості із селян видобуток бурштину – чи не єдиний заробіток. Тож громадою пішли на приїжджих. У сутичці чоловіки підстрелили п’ятьох осіб. Під натиском селян бойовики почали втікати та поїхали на базу, де вони жили. Селяни зуміли їх зупинити та захопили автомобілі. Під час перевірки знайшли чимало зброї, сотні російських прапорів та наліпки “Правого сектору”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin