Сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет Вінницької міської ради прийняв рішення виділити 28 млн грн на потреби ЗСУ

Всебічна підтримка військовослужбовців наразі є одним з пріоритетних завдань всієї країни, оскільки саме Захисники та Захисниці кожного дня ризикують власним життям задля нашого спокійного та вільного майбутнього. Тому сьогодні, 27 липня, виконавчий комітет Вінницької міської ради прийняв рішення виділити кошти на допомогу українським військовослужбовцям в розмірі 28 млн грн. Зокрема, для потреб військовослужбовців придбають пікапи, квадрокоптери, тепловізори та інші необхідні речі.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов наголосив, що наблизити омріяну всіма українцями Перемогу можна лише спільними зусиллями. Тож поки наші військові нищать ворога на фронті, цивільні люди зобов’язані об’єднуватися в тилу.

«Опрацювали запити наших військових частин, є потреба в квадрокоптерах, пікапах, в прицілах, коліматорах та хімічних грілках. Ми однозначно повинні допомогти нашим Захисникам. З перших днів ми підтримували наші військові частини, зокрема й полк “Азов”, третю штурмову бригаду та інші підрозділи, сили територіальної оборони – для того, щоб наші хлопці й дівчата мали максимальні шанси дати достойну відсіч ворогу. Зараз контрнаступ, у майбутньому нас чекає Перемога. Тому ми будемо продовжувати цю роботу стільки, скільки знадобиться, залучаючи все, що в силах нашої територіальної громади. Для цього ми консолідуємо також роботу з волонтерами та Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом, який діє з вересня минулого року», – зазначив Сергій Моргунов.

У департаменті цивільного захисту зауважили, що підтримка військовослужбовців, які перебувають на фронті, наразі є стратегічним завданням.

«Ми й надалі продовжуємо підтримувати наших військовослужбовців, оскільки питання нашої оборони сьогодні є найважливішим. Тому робимо все для того, аби наші захисники та захисниці були забезпечені всім необхідним для виконання бойових завдань», – додав директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Нагадаємо, що на минулій сесії Вінницької міської ради депутати проголосували за виділення коштів на антидронові рушниці, квадрокоптери, тепловізори, прилади нічного бачення й іншу техніку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin