Вінничани провели акцію проти торгівлі людьми

Сьогодні, 30 липня,  працівники та волонтери Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  роздали 4000  інформаційних буклетів з інформацією про протидію торгівлі людьми.   Буклети роздавали на найбільш людних міських локаціях. 

Організували акцію департамент соціальної політики, Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, департаменти адміністративних  послуг і соціальної та молодіжної політики ОДА, Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.
Щороку  30 липня  відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй з метою підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми. Торгівля людьми є проблемою для більшості країн світу. 
Міністерством соціальної політики України з 2012 року встановлено статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми, 978 громадянам  (969 – громадяни України, 9 – іноземці), з яких 368 особи – жінки, 519 – чоловіки, 88 дітей (32 хлопчиків та 56 дівчаток).           

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin