Відзначення Дня батька у ТaтоHub.Вінниця

У неділю, 16 червня, у Вінниці відбулося відзначення Дня батька – щорічного свята на честь татусів. Цей день став особливим для багатьох сімей, адже діти разом зі своїми татусями мали змогу провести час весело та з користю.

Відзначення було організовано ТaтоHub.Вінниця за підтримки партнерів комітету по фізичній культурі та спорту ВМР та МДЮСШ № 2. Для учасників заходу підготували насичену програму: вони каталися на SUP-дошках, грали різноманітні ігри та навіть готували рибну юшку.

Ігри, спрямовані на зміцнення взаємодії між дітьми та їхніми батьками, проводили психологи проєкту ТатоHub.Вінниця – Анатолій Брунь та Олександр Корольов. Ці активності не лише розважали, а й сприяли гармонійному розвитку особистості дітей та покращенню сімейних стосунків.

«Збагачена та регулярна взаємодія між татами та дітьми є запорукою щасливого дитинства. Вона сприяє гармонійному розвитку особистості та міцним сімейним стосункам. Такі заходи, як святкування Дня батька, допомагають зміцнювати ці важливі зв’язки», – поділився керівник ТaтоHub.Вінниця Дмитро Мира.

За словами організаторів, надалі планують проводити подібні заходи, спрямовані на підтримку родинних цінностей та активного батьківства. Вони переконані, що такі події допомагають створювати міцні та щасливі сім’ї, що є основою здорового суспільства.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin