Благодійний ярмарок у Вінницькому ліцеї №13: скільки школярам вдалося зібрати тис грн?

Вчителі, учні та батьки ліцею № 13 продовжують активно підтримувати наших військових. Чергова допомога фронту, яка містить три нові дрони «Mavic 3 Classic» загальною вартістю 156 861 грн, вже виконує свою роботу в небі на передовій.

Протягом навчального року учасники ліцею № 13 не тільки здобували знання, але й активно займалися волонтерською діяльністю. Завдяки спільним зусиллям учнів, вчителів, батьків та друзів ліцею вдалося закрити чимало потреб наших військових.

У травні колектив ліцею № 13 організовував благодійні заходи, присвячені підтримці української армії:

  • шкільний ярмарок;
  • місцевий ярмарок;
  • благодійну скриньку;
  • благодійну банку.

Загальна сума зібраних коштів протягом останнього місяця навчання склала 186 600 гривень. Усі ці кошти були направлені на підтримку наших незламних воїнів.

«Наразі дрони вже на передовій, де допомагають нашим військовим виконувати завдання. Такі вчинки – це черговий приклад того, як кожен з нас може зробити свій внесок у спільну перемогу. Адміністрація ліцею № 13 висловлює щиру подяку всім учасникам волонтерської діяльності: учням, батькам, вчителям та друзям ліцею. Завдяки вашій підтримці ми змогли значно допомогти нашим Захисникам та Захисницям. У планах – продовжувати волонтерську діяльність і надалі, організовуючи нові заходи та акції для підтримки військових», – зауважив директор ліцею Олександр Седельов.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin