У Вінниці в межах підготовки до опалювального сезону розпочали капремонт системи каналізування та водопостачання

В межах підготовки до опалювального сезону у Вінниці розпочали капремонт будинкових мереж холодного водопостачання та каналізування житлового будинку на вулиці Нечуя Левицького, 8.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, роботи виконують на умовах співфінансування з мешканцями будинку. Левову частку витрат буде профінансовано коштом міського бюджету.

«Роботи спрямовані підвищити стійкість нашої інфраструктури, забезпечити комфорт проживання для мешканців будинку та стабільне проходження опалювального сезону, в межах підготовки до якого їх і виконують», – зазначає Віталій Місецький.

Під час ремонту тут мають замінити зношені чавунні труби сучасними поліетиленовими. Це допоможе запобігти аварійним поривам мереж та збільшить їх термін експлуатації. Після виконання робіт підрядник дає 10 років гарантійного обслуговування відремонтованих мереж.

Загалом з початку року в місті з допомогою міського бюджету оновили внутрішньобудинкові мережі уже у восьми будинках. Зокрема, в будинках за адресами: вулиця Лялі Ратушної, 130; вулиця Келецька, 128; вулиця Чорновола, 6; провулок Цегельний, 14 та вулиця Стрілецька, 93, оновили будинкові системи теплопостачання. На вулиці А. Бортняка, 14 – замінили систему холодного водопостачання. А в багатоповерхівках на вулиці Олега Антонова, 42 та 46 – відремонтували системи каналізування та холодного постачання.

Наразі підрядники проводять капремонт будинкової мережі опалення на вулиці Келецька, 136.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin