Завтра у Вінниці відбудеться ярмарок вакансій для шукачів роботи в межах проєкту PROLEAP

Завтра, 1 серпня, у Вінниці відбудеться ярмарок вакансій для шукачів роботи в межах проєкту PROLEAP, який реалізує Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». На заході зберуться представники бізнесу зі всієї Вінницької області, щоб презентувати різні сфери діяльності та запропонувати учасникам вакансії.

Організатори наголошують: це чудовий шанс змінити своє життя на краще та побудувати успішну кар’єру.

Директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов додає, що проєкт PROLEAP стартував у нашій громаді ще навесні та за цей час об’єднав роботодавців, владу, шукачів роботи та навчальні заклади, щоб допомогти тим, хто шукає своє місце у житті, знайти роботу мрії, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.

«Через мобілізацію та міграцію населення всі громади України зіштовхнулися з браком кваліфікованих кадрів, тож одне з важливих завдань зараз – стабілізувати ситуацію на ринку праці. Саме з цією метою був створений проєкт PROLEAP, який діє у Вінниці вже кілька місяців. Експерти спершу проводили дослідження, щоб визначити перелік найзатребуваніших професій. Для цього було проведене тематичне опитування бізнесу з усієї області, а також залучені навчальні заклади, які теж готові долучитися до підготовки спеціалістів. Основна ідея полягає в тому, щоб допомогти людям, які зараз перебувають в пошуку роботи, опанувати новий вид діяльності, пройти стажування та згодом офіційно працевлаштуватися», – розповідає Максим Мартьянов.

Власне, ярмарок вакансій відбудеться цього четверга, 1 серпня, і триватиме з 12:00 до 16:00. Точне місце проведення організатори надішлють після підтвердження реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням: https://cutt.ly/HekxhRgo

Учасниками проєкту можуть стати всі охочі: студенти, люди старшого віку, жінки, які шукають роботу після декретної відпустки, а також ті, хто має бажання кардинально змінити професію та здобути нові навички.

Для учасників організатори проєкту PROLEAP розробили безкоштовне чотириденне експрес-навчання та гарантують подальше працевлаштування.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin