У Вінниці в межах підготовки до опалювального сезону розпочали капремонт системи електропостачання

У Вінниці в межах підготовки до опалювального сезону розпочали капремонт системи електропостачання багатоквартирного житлового будинку на вулиці Келецькій, 124.

В межах робіт тут капітально відремонтують будинкову електрощитову, а також оновлять системи освітлення підвального приміщення та технічного поверху. Також передбачається встановлення енергоощадних світильників та заміна проводки.

Як розповідає заступник директора департаменту житлового господарства міськради Сергій Гречанюк, виконання запланованих робіт допоможе уникнути аварійних ситуацій у зв’язку з частими вимкненнями/увімкненнями електроенергії через застосування графіків аварійних вимкнень. Крім того, оновлена будинкова система електропостачання дозволить витримувати більше навантаження, яке пов’язане зі зростанням кількості електричних побутових приладів у домівках вінничан.

«В межах робіт плануємо замінити стару проводку новою, яка витримуватиме більше навантаження. Також передбачена модернізація електрощитової та встановлення на сходинкових клітинах енергоощадних світильників замість ламп розжарювання, що допоможе заощаджувати електроенергію в місцях загального користування», – розповідає Сергій Гречанюк.

Загалом з початку року в місті уже виконали капремонт трьох внутрішньобудинкових систем електропостачання. Це будинки за адресами: вулиця Г. Нарбута, 3, вулиця Келецька, 130 та проспект Юності, 20.

Крім того, в межах поточних ремонтів в місті оновили систему електропостачання в будинку на вулиці Чайковського, 21 (1 та 2 під’їзди) та на Келецькій, 162 (1, 2 та 3 під’їзди).

Також наразі в місті триває ремонт будинкової системи електропостачання на вулиці Немирівське шосе, 82.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin