Хірурги з Італії та Латвії навчали наших медиків передовим європейським методикам: деталі

Департамент охорони здоров’я продовжує співпрацю з іноземними медиками. Днями спеціалісти з Латвії та Італії відвідали Вінницьку міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Спільно з місцевими лікарями вони провели оперативні втручання та навчали медиків Вінниці передовим європейським методикам.

Вінницю відвідали Мартінс Малзубріс, завідувач відділення септичної та реконструктивної ортопедії ТОS Latvia, Olafs Libermanz та професор Марко Інноченті, директор ортопластичного відділення (ортопедичний інститут Різоллі, Італія). Вони займаються впровадженням сучасних методик реконструктивної ортопедії та відновленням дефектів м’яких та кісткових тканин кінцівок.

Спільно з лікарями лікарні швидкої медичної допомоги іноземні експерти провели декілька оперативних втручань. Прооперували пацієнтів з травмами кінцівок.

«Завдяки міжнародному досвіду та підтримці наших партнерів, ми продовжуємо вдосконалювати медичні послуги, пропонуючи нашим пацієнтам найкращі рішення в лікуванні та реабілітації. Це черговий крок до розвитку сучасної медицини в Україні, і ми пишаємося бути частиною цього процесу. Дякуємо нашим латвійським та італійським партнерам за підтримку і співпрацю. Переконані, що разом ми можемо більше», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я ВМР Олександр Шиш.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin