Рішення для перемоги: ще дві військові частини отримають техніку від Вінницької міської ради

Допомога Збройним Силам України залишається одним з пріоритетних завдань Вінницької міської ради. Тож працюючи в межах основного пріоритету – «безпека та оборона», місто підсилить спецтехнікою ще два військових формування. Відповідне рішення затвердили під час засідання виконкому 5 вересня.

Директор департаменту цивільного захисту Олег Парфілов повідомив, що йдеться про 100 FPV-дронів, які суттєво підсилять обороноздатність бійців під час виконання бойових завдань на лінії фронту.

«Не вперше ми допомагаємо військовим, на постійній основі з ними комунікуємо та збираємо відомості про основні потреби. Щоб бійці впевнено себе почували під час виконання бойових завдань, передаємо їм техніку такого плану. Найголовніше, що вона допоможе їм зберегти своє життя та здоров’я», – сказав Олег Парфілов. Загалом з початку повномасштабного вторгнення Вінницька міська рада на регулярній основі підтримує 37 військових формувань.

Нагадаємо, на пріоритет «Безпека та оборона» цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а на сьогодні ця сума зросла до 1 млрд 210 млн грн.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin