Вінничанин вистрілив в знайомого через сварку

21  липня у селі Дашківці Літинського району через раптовий конфлікт 21-річний місцевий житель поранив з  пістолета 35-річного чоловіка. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Зброю вилучено. 


Близько дев’ятої години вечора до поліції надійшло повідомлення, що у селі Дашківці невідомий чоловік стріляв у місцевого жителя. Опитавши потерпілого, слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що між ним та односельцем виник ситуативний конфлікт, під час якого останній вчинив два постріли з пістолета. Лікарі, які прибули на виклик, діагностували у потерпілого два непроникаючих поранення  в ділянці ребер, надали допомогу та відпустили. 


Як розповів начальник  Літинського відділення поліції Костянтин Коробчинський, протягом двох годин оперативники встановили, розшукали та затримали підозрюваного у вчиненні цього правопорушення. Зброю, з якої стріляв, він встиг сховати, але рідні віддали її поліцейським. 


Як з’ясувалось, затриманий разом з товаришем, який винен потерпілому гроші, прийшов віддати борг. Коли чоловіки розраховувались, зловмисник втрутився у їхню розмову та спровокував конфлікт, під час якого дістав зброю та почав стріляти у потерпілого. Після чого з місця події втік. 


Потерпілий  попросив викликати швидку допомогу випадкового свідка події. Медики повідомили про поранення чоловіка в поліцію.   
Вилучена зброя направлена на експертизу. 


Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України  (хуліганство). Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin