Коронавірус забрав життя двох вінничанок

таном на 21 липня на Вінниччині зареєстровано 2330 випадків коронавірусної інфекції COVID-19. Про це інформує Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ.

За добу виявлено 13 нових інфікованих та зареєстровано два летальні випадки через коронавірус.

Минулої доби померли дві людини, які мали коронавірусну інфекцію. Загалом в області зареєстровано 42 летальних випадки. У Вінницькій ОДА надали інформацію про померлих:

Жінка, 94 роки, жителька м. Вінниці, поступила в край важкому стані в МКЛ 1 відразу в реанімаційне відділення. Діагноз: COVID, двобічна полі сегмента пневмонія, респіраторний де стрес синдром, набряк легень, фібриляція шлуночків, повна атрівентрикулярна блокада, штучний водій ритму, серцева недостатність.

Жінка 63 роки, жителька Тростянецького району. 15 липня звернулась до сімейного лікаря з приводу підвищення температури тіла. Після огляду та обстеження пацієнтки на рівні ЦПМСД було діагностовано не госпітальну пневмонію. З інформації сімейного лікаря від госпіталізації пацієнтка відмовилась. Призначено амбулаторне лікування. 17 липня відібраний біологічний матеріал на ПЛР – результат позитивний на COVID-19. 18 липня пацієнтка померла на дому. Діагноз: не госпітальна полісегментарна пневмонія, 4 клінічна група, ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin