Поліцейський виніс жмеринчанку з палаючої домівки

24 липня, під час патрулювання вулиць Жмеринки дільничний офіцер поліції Богдан Рубанський  після отримання інформації про пожежу  у багатоповерхівці, відразу поїхав на  місце події для надання допомоги.


Поліцейський почали обходити квартири та сповіщав мешканців будинку, які ще залишалися в помешканнях, про небезпеку.  Рятувальники в цей час гасили пожежу в квартирі та перевіряли усі кімнати помешкання – чи не стали  люди заручниками вогню.
На сходинковій клітині між п’ятим і четвертим поверхом  Богдан Рубанський побачив жінку у безпорадному стані, вона не могла рухатися через те, що надихалася димом. Це була мешканка квартири, в якій палала пожежа. Поліцейський виніс жінку з задимленого будинку на вулицю та передав медикам.
Наразі її життю потерпілої нічого не загрожує.


Син врятованої жінки, як тільки дізнався про надзвичайну подію, відразу приїхав. Він висловив подяку поліцейському за  такий вчинок.


Богдан Рубанський шостий рік поспіль працює дільничним офіцером в жмеринській громаді. Люди знають та поважають свого шерифа за небайдужість та готовність завжди прийти на допомогу.
На фото: дільничний офіцер поліції разом з сином врятованої жінки Андрієм. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin