У 17 вінничан виявили ковід за добу

Сьогодні, 11 серпня, під головуванням першого заступника голови ОДА Сергія Здітовецького відбулось щоденне ранкове онлайн засідання оперативного штабу із запобігання та протидії поширенню на території області коронавірусної інфекції COVID-19, за участі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та служб області.

На засіданні інформувала директор ДУ «Вінницький обласний лабораторний Центр МОЗ України» Валентина Зайцева, яка окреслила поточну ситуацію із захворюваності на коронавірус.

Так, впродовж минулої доби було досліджено 498  зразків, коронавірус вперше виявлено у  17 осіб: м. Вінниця – 5, Вінницький район – 2,Тиврівський район – 3, Хмільницький район – 2, Бершадський район – 1, Жмеринський район – 1, Калинівський район – 1, Могилів-Подільський район – 1,Тростянецький район – 1.

За словами Валентини Зайцевої станом на сьогодні,11 серпня, на території області зареєстровано 4630 підозр на коронавірусну хворобу. У 3002  осіб – виявлений коронавірус,  в т.ч. у 250 дітей. За останню добу захворіли 2 дитини. Натомість одужали 2264 особи, повторне дослідження не виявило коронавірусу в організмі перехворілих. На даний час хворіє 675осіб (в т.ч. 52 дітей, та 96 медичних працівників).

Загалом в лабораторіях обласного лабораторного центру методом полімеразної ланцюгової реакції досліджено 53419 зразків.  В результаті досліджень у –  3002 випадках   виявлений корона вірус, у 50417 випадках результат негативний.     

На жаль, зареєстровано 63 летальних випадки, спричинених коронавірусною інфекцією.

Всього обстежено осіб, які виявили бажання припинити самоізоляцію у зв’язку з перетином державного кордону – 450, внесено в онлайн форму для зняття самоізоляції – 450.

Методом імуноферметного аналізу досліджено 2963 зразки (2720/158) В результаті дослідженьу 43 осіб виявлені імуноглобуліни М, та у 13 осіб виявлені імуноглобуліни G.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin