«Твоя енергонезалежність»: 55 вінницьких сімей «запаслись» газом на зиму

Вінничани почали купувати газ на зиму за літньою ціною. Акцією від  НАК «Нафтогаз України» вже скористались 55 вінницьких сімей. Середній чек оплати склав 12 тисяч грн. 
Як повідомив в ефірі «Часу змін» директор підприємства «Вінницягаззбут» Василь Сопільник вінничани, які стали учасниками акції, придбали газ за літньою ціною – майже 6 грн за метр кубічний. Це дозволить їм скоротити витрати на газ в опалювальний період майже на 25%. Адже завчасно придбаний газ по літній ціні вони можуть споживати впротовж усього опалювального сезону. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України»:
 
Нагадаємо, акція «Твоя енергонезалежність» розпочалась 23 серпня. Завдяки їй вперше у споживачів  блакитного палива з’явилась можливість придбати газ за «літньою» ціною на весь опалювальний період. Вона надає можливість уникнути підвищення ціни на газ. Взяти у ній участь може будь-який споживач газу, у якого немає боргів. 
Оформити і оплатити покупку можна онлайн в Особистому кабінеті або в Центрах обслуговування клієнтів. Для цього потрібно мати при собі паспорт, ідентифікаційний номер, актуальні показання лічильника газу і внести 100% оплату. Як оформлюється заявка, розповіла  керівниця пресслужби «Вінницягаззбут» Лариса Логінова:

 

Акція «Твоя енергонезалежність» триватиме до 25 вересня.

Докладніше про ‘енергонезалежність’ Василь Сопільник та Лариса Логінова розповіли в програмі ‘Час змін’:

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin