Реконструкцію спорткомплексу на вулиці Академіка Янгеля планують завершити до кінця року

Реконструкція спортивного комплексу на вулиці Академіка Янгеля триває у нашому місці «Реанімацію» об’єкта планують завершити до кінця року. На це місто отримало 20 мільйонів гривень державної субвенції. Кошти перерахували після того, як вінничани захистили проект у міністерстві. 
Загальна вартість об’єкту – понад 35 мільйонів гривень. Оглянути будівництво напередодні до Вінниці приїхав заступник міністра молоді і спорту Микола Даневич. Заступниця міського голови Галина Якубович разом із заступником директора департаменту капітального будівництва Вінницької міськради Андрієм Гринчуком представила пану Даневичу цей об’єкт:

 

Головною «фішкою» спорткомплексу є 25-метровий басейн. Він матиме 6 доріжок для плавання. Під час проєктування було вирішено залишити його у формі чаші. Водночас її укріплять за спеціальною технологією. Також буде збережено  вишки і трамплін для стрибків. Тож після завершення реконструкції у СКА зможуть проходити змагання з плавання.
Спорткомплекс буде доступним для людей з інвалідністю. Ліфти, які встановлять в будівлі дозволять підніматися на трибуни другого поверху відвідучам на візках.

Фото: Вінниця-інфо

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin