У Вінниці встановлять 6 боксів для прибирання за собаками

6 нових боксів для прибирання за собаками з’являться  найближчим часом у Вінниці. Їх встановить ГО «Вінницька Європейська стратегія». Наразі у місті є єдиний такий бокс, що розташований по вулиці Космонавтів. 
Ініціаторкою їх появи на вулицях Вінниців стала Ірина Баранович, яка є заступницею ГО «Вінницька Європейська стратегія». Жінка є власницею собаки та  завжди прибирає за нею під час прогулянок. Аби її приклад могли наслідувати інші містяни, вона звернулася до фонду «Подільська громада» з проханням допомогти встановити у Вінниці спеціальні бокси з усім необхідним для прибирання екскрементів. 
У кожному боксі є 15 комплектів, які складаються з одноразового пакету і совка. Подібні вже функіонують у Києві та Львові. Для підтримки цього проєкту у Вінниці провели аукціон. Зібрані на ньому кошти, а це майже 30 тисяч гривень використали для закупівлі боксів-вбиралень. Де саме їх встановлять у Вінниці, розповіла Ірина Баранович:

 

Представники ГО «Вінницька Європейська стратегія» планують поширювати інформацію про появу таких вбиралень у соціальних мережах аби вінничани, що мають домашніх улюбленців, прибирали за ними та дбали про чистоту нашого міста.

Фото:Facebook/Ірина Баранович

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin