У День міста на світ з’явилось дев’ять маленьких вінничан

25 вересня під час сесії міської ради міський голова Сергій Моргунов привітав батьків, у яких народилися діти в День міста. Від міської ради всі вони отримали у подарунок дитячі коляски. Їх доставили родинам додому. 12 вересня цього року вінницька громада поповнилася дев’ятьма дітьми. Серед них сім хлопчиків та дві дівчинки.

У нашому місті вже стало традицією вітати із поповненням у родинах тих вінничан, які стали батьками у День міста. У 2020 році в цей день у пологових будинках міста народилося дев’ять немовлят. П’ятеро з них з’явилось на світ у міській лікарні «Центр матері та дитини». Двоє у пологовому будинку №1 та двоє – у пологовому будинку №2.
Першим поповнив родину хлопчик о 2:40 у пологовому будинку №2. Останнім немовлям, яке народилось цього року у День міста, став також хлопчик. Він побачив світ у 20:47 у Центрі матері та дитини. 

Батьки, діти яких народилися на День міста, від міської ради отримали коляски. Зазвичай їх запрошували у міську раду і вітали у залі засідань. Цього разу, у зв’язку епідемією коронавірусома, коляски розвезли батькам додому. 


Молодих матерів та батьків привітав міський голова Сергій Моргунов.

«Наше місто має багато гарних традицій. Одна з найбільш теплих та радісних – вітання новонароджених членів територіальної громади Вінниці. Цього року, на жаль, ми не могли привітати батьків публічно, тому що епідемія внесла свої корективи. Але традиція залишається, і сьогодні малюки отримають свої подарунки. Ми вітаємо дев’ять вінницьких родин, у яких 12 вересня 2020 року народились діти. Я вітаю від імені всього депутатського корпусу і всієї територіальної громади міста батьків з такою чудовою подією у їхніх родинах і бажаю, щоб ваші діти жили здоровими, щасливими та були справжніми патріотами нашого міста й держави», – сказав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin