Сергій Моргунов: Кошти на піар проти мене витрачені марно

Проплачені спроби очорнити і спаплюжити роботу чинної міської влади Вінниці – це марно витрачені зусилля й кошти, впевнений Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Він вдруге балотується на посаду вінницького міського голови, представляє обласну організацію політичної сили «Українська стратегія Гройсмана» і наразі є лідером виборчих перегонів з рівнем довіри вінничан понад 70%.


В інтерв’ю виданню «33 канал», Сергій Моргунов наголосив, що з «чорним» піаром, особливо в соціальних мережах, знайомий, але такий спосіб боротьби з конкурентами вважає неприйнятним.


«Я читав, що на «чорнуху» проти мене у Facebook заплатили 14 тис. дол. Дарма витрачені кошти. Ми цим не займаємося. Я переконаний, що треба чесно йти до людей і казати, що це ми зробили, це можемо зробити, а це зробимо пізніше, – сказав Сергій Моргунов. – Попри певні негативні процеси в державі Вінниця зберегла головне – стабільність. Місто шостий рік поспіль визнається найкомфортнішим для життя в Україні».


Як наголосив Сергій Моргунов, його команда – це люди, які є патріотами свого міста і регіону, і працюють на благо Вінниччини, не допускаючи популізму та некомпетентності. Яскравий приклад такої злагодженої роботи – питання подолання наслідків covid-19. Сьогодні міський бюджет Вінниці фінансує 80% всіх заходів, направлених на забезпечення лікарень, на лікування хворих та на захист містян. Це непрості рішення, але вони ухвалюються, і звичайні мешканці обласного центру відчувають себе спокійніше.


«Сподіваюсь, що вінничани нас підтримають, розуміючи, наскільки важлива більшість в радах саме представників нашої політичної сили. Тоді слід очікувати гарних результатів і мінімуму популізму та сварок, – наголосив Сергій Моргунов. – Зроблено багато, а маємо зробити ще більше. І не лише у Вінниці та передмістях, бо нині наша команда «Української стратегії Гройсмана» обирається в усі місцеві ради Вінниччини. І перед нами стоїть амбітне завдання зробити життя вінничан в усіх громадах Вінницької області якісно кращим».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin