Черговий автомобіль військовим передав Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб

Підтримка військовослужбовців – основний пріоритет Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Так, сьогодні, 14 вересня, секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський та голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий спільно з координаторами штабу передали нашим оборонцям ключі від чергового автомобіля. Він був придбаний за кошти, які зібрали депутати Вінницької міської ради. Цього разу техніка підсилить прикордонників, які стоять на варті рубежів нашої країни.

Секретар Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Павло Яблонський зазначив, що це уже не перший автомобіль, який передає Штаб Захисникам та Захисницям на фронт.

«Депутати міської ради долучились до збору коштів на цей автомобіль. І це вже не перша автівка, яку гуманітарний штаб і наша команда передала військовим. Оборонці вдячні нам за це, а ми вдячні їм за те, що вони роблять для збереження суверенітету нашої країни», – зазначив Павло Яблонський.

Голова Вінницької обласної ради та співзасновник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вячеслав Соколовий наголосив, що підтримка наших військовослужбовців є основним пріоритетом.

«Для нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу головним пріоритетом є підтримка Збройних Сил України та допомога військовим. Таке завдання ставить Володимир Борисович Гройсман. Сьогодні вчергове передали автомобіль, який допомагатиме нашим захисникам нести службу і виконувати завдання», – зазначив Вячеслав Соколовий.

Військовослужбовець Андрій подякував за автомобіль та зазначив, що він стане у великій нагоді, оскільки питання мобільності, особливо для прикордонників, є вкрай важливим.

Депутат Вінницької міської ради Олександр Педорченко зазначив, що від військових приходять запити саме на прохідні автомобілі. Оскільки з погіршенням погодних умов нашим Захисникам та Захисницям доведеться пересуватись в умовах поганих доріг та бездоріжжя.

Нагадаємо, що на минулому тижні міський голова Сергій Моргунов передав черговий автомобіль бійцям одного із батальйонів Української добровольчої армії, кошти на який зібрали депутати Вінницької міської ради у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Для довідки

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб було створено у березні 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового з метою подолання викликів, які поставила перед Україною війна. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin