“Ми будемо робити усе, щоб у міських лікарнях були необхідні умови для якісної медичної допомоги”, – мер Моргунов

Перші підвищені муніципальні надбавки за жовтень отримали медики ковідних бригад. У цифрах це: по 15 тис. грн – лікарям, 10 тис. грн – медсестрам, 8 тис. грн – молодшому медичному персоналу.

Про це на свой сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов:

Ми вирішили додатково підтримати тих, хто безпосередньо лікує хворих з COVID-19 у стаціонарах міських закладів. Також надали премії і працівникам кафедри інфекційних хвороб нашого медичного університету ім. М. І. Пирогова. Упевнений, що це – правильне рішення. Майже щодня в країні фіксують «антирекорди» по захворюваності. І тільки разом з професійною командою медиків ми можемо долати ці виклики.

Підвищені спецнадбавки – це додатковий стимул для спеціалістів переходити на роботу у ковідні команди. Вже долучаються медики не тільки з інших медзакладів, а з інших міст.

Звичайно, ми будемо і далі робити усе, щоб у міських лікарнях були необхідні умови для якісної медичної допомоги. Але вкотре закликаю вінничан: не додавати роботи медикам! Давайте будемо берегти себе і тих людей, які поруч. Та дотримуватись простих правил: носити маски, витримувати соціальну дистанцію і часто мити руки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin