За вихідні копи склали понад 30 протоколів порушення карантинних норм

Поліцейські превентивного блоку постійно перевіряють розважальні заклади, торгові центри, магазини, установи харчування, перевізників та інших суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень.

З початку запровадження карантинних заходів поліцейськими Вінниччини складено 1657 протоколів про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм).

Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч грн штрафу, на посадових осіб – від 34 до 170 тисяч грн штрафу.

За словами начальника Управління превентивної діяльності Ігоря Волокітенка, 83 протоколи складено на керівників торгових закладів, установ харчування, 14 – на керівників нічних розважальних закладів, 28 – на керівників підприємств, установи, організації, 536 – відносно підприємців, або інших осіб, які здійснювали торгівельну діяльність, або надавали послуги; 236 – відносно перевізників; 75 – відносно громадян за порушення карантинних правил щодо самоізоляції. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin