Юнацький футбольний турнір «New Stars» вручав перші нагороди

Серію футбольних турнірів «New Stars» започаткували у Вінниці. Турніри проходять регулярно у різних вікових категоріях.


Їх організатор, тренер ФК «Темп» Палацу дітей та юнацтва, Дмитро Маліновський у коментарі Радіо ‘Місто над Бугом’ розповів, що ці змагання охоплюють майже всі вікові групи: йдеться про дітей від 16-ти до 6-ти років.


За словами пана Маліновського, днями завершилися змагання серед юнаків у двох вікових групах, окрім команд нашого міста, стартували колективи Хмільника і Бердичева. В турнірі дітей 2009 року народження взяли участь дев’ять команд. Кожна зіграла по вісім матчів. Після напруженої боротьби, золоті нагороди здобула «Прем’єр-Нива», срібні – ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, третє – «Нива».

В змаганні на рік молодших футболістів за першість боролися вісім колективів. Чемпіонство здобула наймолодша збірна – ОДЮСШ Блохіна-Бєланова 2011 р.н. Призерам вручили кубки і грамоти. Всі учасники отримали медалі із логотипом турніру. Додамо, що наступний турнір юнаків 2008 року народження, за участі дюжини команд, проходитиме з 17 го по 20- те вересня на стадіоні Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin