Учасники міжнародного шахового турніру у Вінниці позмагаються за приз у понад 500 тисяч гривень

Перший міжнародний дитячий кубок Вінниці з шахів «Золота молодь» проходитиме у Вінниці. Це наймасштабніший шаховий турнір, в рамках якого до нашого міста з’їдеться близько 600 учасників. 
За  словами організаторів змагань, близько сотні – це іноземці, решта-представники з України. Великими делегаціями будуть представлені Молдова, Ізраїль, Польща, Португалія та Білорусь. Вінницьку шахову школу представлять діти  8 та 12 років.  Кращих гравців визначатимуть у 5-ти категоріях. А оцінюватимуть змагання  двадцяти судів з усієї України. 
Як розповів президент Вінницької обласної федерації шахів Аркадій Найдич, загальний призовий фонд складе понад 500 тисяч гривень. Загалом передбачено 210 призових місць. Призери отримають не тільки гроші, а й інші шахові подарунки:

 

Турнір проходитиме з 3 по 7 липня у ТРЦ «Мегамол». Також  до Вінниці запрошені представники Книги рекордів України. Вони фіксуватимуть національне досягнення за найбільшою кількістю гравців у шаховому турнірі. Кожен юний шахіст отримає диплом з написом, що він долучився до встановлення рекорду. Організатори змагань хочуть зробити даний турнір щорічним.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin