У Вінниці дітей з багатодітних родин запрошують на перегляд новорічної вистави

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради запрошує дітей з багатодітних сімей, які мешкають на території Вінницької міської територіальної громади та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі осіб, які мають право на пільги, на перегляд новорічної історії «Шуронька-Снігуронька», яка буде поставлена 17 грудня на сцені Вінницького академічного обласного театру ляльок до Дня святого Миколая. На перегляд вистави запрошуються діти віком від  3-х до 10-ти років. Обов’язкова умова – дотримання усіх протиепідемічних заходів.  

На відвідувачів театру ляльок чекає вистава із захоплюючим сюжетом. Бажаючі  мають отримати запрошення для візиту в театр ляльок та надати  копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру осіб, які мають право на пільги, або посвідчення багатодітної сім’ї. 

Зареєструватися та отримати квиток на виставу можна щодня, крім вихідних, з 8:30 до 16:30 до 16 грудня за адресою:  м. Вінниця, вул. Соборна, 50, тел. для довідок: 50-86-89, контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна. А також у Прозорих офісах в управліннях соціального захисту населення (Правобережне та Лівобережне) департаменту соціальної політики міської ради за місцем проживання, де чекають щодня з 9:00 до 17:00 години, та у п’ятницю до 16.00.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin