Вінничан попереджують про погіршення погодних умов у місті

За прогнозами синоптиків разом із похолоданням в Україну прийдуть помірні опади. У Вінниці сніг очікується завтра, 13 січня. Із погіршенням погодних умов комунальні служби готові вийти на обробку вулиць протиожеледними засобами та прибирання снігу. Про це повідомляють на сайті ВМР.

За інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 12 січня, температура повітря буде від -2 до 0 градусів Цельсія. Ніч з 12 на 13 січня має пройти без істотних опадів, а вдень піде помірний сніг, а температура повітря коливатиметься  -4 до +1о С.

За потреби на дороги міста вийде 25 одиниць техніки, яка оброблятиме проїжджі частини та тротуари протиожеледними засобами. У дворах багатоповерхівок, які обслуговують управляючі компанії, також за потрбеи оброблятимуть проходи протиожеледною сумішшю близько 350 двірників.

За таких погодних умов представники комунальних служб звертаються до вінничан бути обережними на вулицях та дотримуватись правил паркування авто, щоб на дорогах могла працювати великогабаритна спецтехніка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin