31 березня у Вінниці відбудеться другий міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC»

  Початок о 20 годині у вінницькому спорткомплексі «Нокаут». Учасниками змагання стануть провідні бійці з різних куточків України, Молдови, Азербайджану, Афганістану. Серед учасників будуть й вінничани.   Прихильникам єдиноборств радять придбати квитки заздалегідь. Адже кількість місць у глядацькій залі обмежена. До речі, 30 березня у ТРЦ «Скай-парк» відбудеться церемонія зважування всіх учасників турніру. Її зможуть відвідати всі охочі. В рамках турніру пройде 12 рейтингових поєдинків у різних вагових категоріях. А також бій за пояс претендента «Road to WWFC»  (у ваговій категорії до 84 кг). Він дає можливість спортсмену далі поборотися за титул чемпіона світу. Про це під час прес-конференції повідомив офіційний регіональний представник Міжнародної бійцівської ліги WWFC, депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров.

«Для Вінниці змішані єдиноборства – це практично новий вид спорту. Не так давно ми разом з небайдужими до цього виду спорту людьми почали його розвивати і за короткий проміжок часу досягли серйозних успіхів. Змішані єдиноборства користуються великою популярністю у світі та Україні», – сказав голова комітету з питань фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.Підтримали проведення змагань голова Вінницької обласної адміністрації Валерій Коровій та міській голова Вінниці Сергій Моргунов.

Начальник управління з фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський розповів, що професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC» проходитиме у Вінниці вдруге. В минулому році на трибунах не було вільного місця, тому в цьому році також було прийнято рішення підтримати проведення цих змагань. Сергій Чернявський повідомив, що сьогодні на Вінниччині розвивається 94 види спорту. Кожного року в області проходять 3-5 міжнародних змагань з  різних видів спорту. Минулого року відбулось 46 державних змагань, з яких 37 проведено саме у  Вінниці.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin